BOUW & RENOVATIE          BADKAMERS EN TOILETTEN          ZEKERHEDEN          SUBSIDIES          MILIEU          REFERENTIES          LINKS      AANBOUW        DAK        ZOLDER        DAKVENSTERS EN DAKKAPELLEN        DAKTERRAS        ISOLEREN

Uw aannemer in Bilthoven

Bent u op zoek naar een aannemer in Bilthoven en omgeving, dan bent u bij Frank Wouterse aan het juiste adres. Een jonge, ambitieuze aannemer in Bilthoven en omgeving die zich gespecialiseerd heeft in verbouwen en renoveren. Tevens houdt Frank Wouterse zich bezig met het onderhoud van onroerend goed.

De aannemer van Bilthoven voor al uw verbouwingen

Bilthoven is een prettige plaats om te wonen of als bedrijf om zich te vestigen. Het heeft een dorpse sfeer, een gezellig winkelcentrum en veel faciliteiten. Niet gek dat u Bilthoven niet uit wilt en liever kiest voor een verbouwing. Uw wensen staan centraal bij deze innoverende en enthousiaste aannemer in Bilthoven en omgeving.

Bouwbedrijf Frank Wouterse in Bilthoven

Wilt u een nieuwe badkamer, keuken of een nieuw toilet? Dan helpt bouwbedrijf Frank Wouterse in Bilthoven u graag verder. Maar ook voor het aanleggen van een dakterras of het plaatsen van een nieuw dak of dakkapel staan wij voor u klaar. Het hele plaatje maakt Frank Wouterse compleet door ook schilder- en stucwerk te verzorgen, tot de installatie van de centrale verwarming. Zo is Frank Wouterse het complete bouwbedrijf van Bilthoven en omgeving voor de aanbouw en verbouw van uw woning of bedrijfspand.

Bouwvergunningen in Bilthoven

Wilt u gaan bouwen of verbouwen in Bilthoven? Ga dan niet alleen op zoek naar een bouwbedrijf in Bilthoven, maar vraag ook bij de gemeente naar de gemeentelijke bouwvergunningen. Bij de gemeente De Bilt kunt u eenvoudig online uw bouwplan indienen om te kijken of uw bouwplannen vergunningplichtig zijn en u dus een vergunning aan zult moeten vragen.

Wat is ons werkgebied? Vooral in Utrecht en de directe omgeving van Zeist, Bilthoven en De Bilt! Maar ook voor buiten de regio Utrecht kunt u ons bellen.

Aannemers- en bouwbedrijf Frank Wouterse BV is aangesloten bij Bouwend Nederland.

Bouwend Nederland

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van de informatie op deze site, of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neemt u dan contact met ons op.

Frank Wouterse verricht werkzaamheden in: Zeist - Bilthoven - De Bilt

Aannemers- en bouwbedrijf Frank Wouterse BVFrank Wouterse

Werkplaats
Utrechtseweg 424, De Bilt

Kantoor
Reyer Anslostraat 23
3522 DE Utrecht

T 030 280 43 53
F 030 280 43 59
M 06 1156 2030

info@frankwouterse.nl
www.frankwouterse.nl

 

Singelstraat, UtrechtSpandoek, Frank Wouterse Bouw & RenovatieDakkapelStorten betonvloerBadkamerDakconstructieVerbouwenAfbouw - deuren
BadkamerBadkamer
InloopdoucheStucadoor
ToiletZinken gootZolder verbouwing
Chroom toiletVrijstaand bad
DouchewandRenoveren
Badkamer oude stijlRenovatie
VloerconstructieVelux