BOUW & RENOVATIE          BADKAMERS EN TOILETTEN          ZEKERHEDEN          SUBSIDIES          MILIEU          REFERENTIES          LINKS      AANBOUW        DAK        ZOLDER        DAKVENSTERS EN DAKKAPELLEN        DAKTERRAS        ISOLEREN

De aannemer in De Bilt

Heeft u een aannemer nodig in De Bilt of omgeving? Frank Wouterse helpt u graag verder met al uw verbouwingen en renoveringen, maar ook met het onderhoud van onroerend goed in De Bilt en omgeving.

De aannemer van De Bilt voor al uw verbouwingen

Frank Wouterse is dé aannemer in De Bilt en omgeving Utrecht. Dat is niet voor niets, want Frank Wouterse biedt niet alleen een compleet aanbod aan verbouwingen aan, maar is ook een innoverende en enthousiaste aannemer waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan.

De Bilt is een mooie woonplaats met vele faciliteiten, nette woonwijken en veel groen. Wilt u de drukte opzoeken dan ligt Utrecht vlakbij, maar wanneer u op zoek bent naar rust dan bent u direct in de natuur. Veel mensen willen De Bilt dan ook niet uit en ook bij veel bedrijven is De Bilt geliefd. Uw pand laten verbouwen door een goede aannemer in De Bilt is dan de beste optie wanneer u meer ruimte wilt of ruimtes wilt veranderen of vernieuwen.

Bouwbedrijf in De Bilt: Frank Wouterse

Frank Wouterse is een compleet bouwbedrijf in De Bilt en omgeving Utrecht. Van badkamer, keuken en toilet verbouwen tot het installeren van uw centrale verwarming of het plaatsen van een dak of dakkapel. U kunt altijd bij Frank Wouterse terecht. Wilt u graag een dakterras aanleggen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden van dit bouwbedrijf in De Bilt. En zelfs wanneer u uw woning wilt schilderen of stuken bent u bij Frank Wouterse aan het juiste adres. Voor alle verbouwingen en renovaties staan we voor u klaar!

Vergunning om te bouwen of verbouwen in De Bilt

Wanneer u wilt gaan bouwen of verbouwen zult u eerst bij de gemeente moeten nagaan of een vergunning nodig is. Niet alleen een bouwbedrijf is namelijk belangrijk wanneer u in De Bilt wilt gaan verbouwen. Bij gemeente De Bilt kunt u eenvoudig uw bouwplannen online insturen, waarna u binnen enkele weken een reactie krijgt.

Wat is ons werkgebied? Vooral in Utrecht en de directe omgeving van Zeist, Bilthoven en De Bilt! Maar ook voor buiten de regio Utrecht kunt u ons bellen.

 

Aannemers- en bouwbedrijf Frank Wouterse BV is aangesloten bij Bouwend Nederland.

Bouwend Nederland

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van de informatie op deze site, of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neemt u dan contact met ons op.

Frank Wouterse verricht werkzaamheden in: Zeist - Bilthoven - De Bilt

Aannemers- en bouwbedrijf Frank Wouterse BVFrank Wouterse

Werkplaats
Utrechtseweg 424, De Bilt

Kantoor
Reyer Anslostraat 23
3522 DE Utrecht

T 030 280 43 53
F 030 280 43 59
M 06 1156 2030

info@frankwouterse.nl
www.frankwouterse.nl

 

Singelstraat, UtrechtSpandoek, Frank Wouterse Bouw & RenovatieDakkapelStorten betonvloerBadkamerDakconstructieVerbouwenAfbouw - deuren
BadkamerBadkamer
InloopdoucheStucadoor
ToiletZinken gootZolder verbouwing
Chroom toiletVrijstaand bad
DouchewandRenoveren
Badkamer oude stijlRenovatie
VloerconstructieVelux