BOUW & RENOVATIE          BADKAMERS EN TOILETTEN          ZEKERHEDEN          SUBSIDIES          MILIEU          REFERENTIES          LINKS      AANBOUW        DAK        ZOLDER        DAKVENSTERS EN DAKKAPELLEN        DAKTERRAS        ISOLEREN

De zolder biedt onbegrensde mogelijkheden

Was vroeger de zolder niet veel meer dan een opslagruimte, een werkkamer of wellicht een logeerkamer. Inmiddels ontdekken steeds meer mensen dat de zolder vaak meer mogelijkheden biedt die andere ruimtes in uw huis niet hebben. Een groot aantal nieuwe ontwikkelingen helpen u hierbij. De zolder kan een multifunctionele ruimte worden met zeer speciale kenmerken.

Kinderkamer op zolder

Heeft u opgroeiende kinderen dan ervaart u al snel dat deze zelf ook ruimte en privacy nodig hebben. De zolder kan hiervoor ideale oplossingen bieden. Een dakkapel of dakvensters gecombineerd met slimme kastenwanden als afscheiding van de rest van de zolder maken van uw zolder een klein kinderparadijs. Het is zelfs eenvoudig om meerdere kinder of tienerkamers te maken op zolder.

Slapen op zolder

Wilt u een effectief gebruik maken van de ruimte die uw woning u biedt. Dan is het de overweging waard om van uw zolder de slaapkamer te maken. Door het afgeschuinde dak en de speciale wijze waarop lichtinvallen gemaakt kunnen, biedt de zolder unieke mogelijkheden die andere kamers niet hebben. En zelfs sanitaire voorzieningen kunnen op zolder geïnstalleerd worden.

Wij hebben als aannemer in Utrecht veel zolderverbouwingen gedaan. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden van uw zolder te bespreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DeurkozijnTrap
StucadoorBalklaag
Zolder