BOUW & RENOVATIE          BADKAMERS EN TOILETTEN          ZEKERHEDEN          SUBSIDIES          MILIEU          REFERENTIES          LINKS      AANBOUW        DAK        ZOLDER        DAKVENSTERS EN DAKKAPELLEN        DAKTERRAS        ISOLEREN

De aannemer van Zeist

Frank Wouterse is de jonge, enthousiaste en vooruitstrevende aannemer van Zeist en omgeving Utrecht. Hij heeft zich als aannemer gespecialiseerd in het verbouwen en renoveren, maar verzorgt ook het onderhoud van onroerend goed in Zeist en omgeving.

Uw aannemer in Zeist voor alle verbouwingen

Frank Wouterse is aannemer in Zeist voor alle soorten verbouwingen. Wij begrijpen namelijk dat u Zeist liever niet uit wilt. Zeist is een fijne plaats in de gemeente De Bilt, dichtbij het groen en vlakbij de grote stad Utrecht. Het grote winkelcentrum van Zeist en het ruime aanbod aan goede restaurants en gezellige terrassen, maken Zeist een prettige woonplaats, samen met alle faciliteiten. Maar ook veel bedrijven kiezen ervoor om zich in Zeist te vestigen. De goede bereikbaarheid door het spoort, de A12 en de A28 is een groot voordeel van wonen of werken in Zeist.

Bouwbedrijf Frank Wouterse in Bilthoven

Niet voor niets dus dat u ervoor wilt kiezen om in Zeist te (blijven) wonen of om uw kantoor in Zeist te willen vestigen. Een verbouwing kan er dan voor zorgen dat u niet naar een ander pand hoeft te verhuizen. Frank Wouterse is het bouwbedrijf van Zeist en omgeving en helpt u graag verder met alle soorten verbouwingen en renovaties. De badkamer, keuken of het toilet verbouwen? Dakterras aanleggen of een dak of dakkapel plaatsen? Bouwbedrijf Frank Wouterse staat voor u klaar in Zeist en omgeving. Zelfs voor de installatie van uw centrale verwarming of het schilderen of stuken kunt u bij ons terecht. Frank Wouterse is dan ook het complete bouwbedrijf in Zeist en omgeving voor al uw verbouwingen en renovaties.

Gemeentelijke vergunningen voor verbouwen in Zeist

Heeft u plannen om te gaan verbouwen in Zeist? Dan krijgt u niet alleen te maken met een aannemer in Zeist. Vraag altijd bij de gemeente naar de gemeentelijke bouwvergunningen. Bij gemeente De Bilt kunt u uw bouwplannen online indienen en krijgt u er binnen een aantal weken een reactie op.

Wat is ons werkgebied? Vooral in Utrecht en de directe omgeving van Zeist, Bilthoven en De Bilt! Maar ook voor buiten de regio Utrecht kunt u ons bellen.

Aannemers- en bouwbedrijf Frank Wouterse BV is aangesloten bij Bouwend Nederland.

Bouwend Nederland

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van de informatie op deze site, of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neemt u dan contact met ons op.

Frank Wouterse verricht werkzaamheden in: Zeist - Bilthoven - De Bilt

Aannemers- en bouwbedrijf Frank Wouterse BVFrank Wouterse

Werkplaats
Utrechtseweg 424, De Bilt

Kantoor
Reyer Anslostraat 23
3522 DE Utrecht

T 030 280 43 53
F 030 280 43 59
M 06 1156 2030

info@frankwouterse.nl
www.frankwouterse.nl

 

Singelstraat, UtrechtSpandoek, Frank Wouterse Bouw & RenovatieDakkapelStorten betonvloerBadkamerDakconstructieVerbouwenAfbouw - deuren
BadkamerBadkamer
InloopdoucheStucadoor
ToiletZinken gootZolder verbouwing
Chroom toiletVrijstaand bad
DouchewandRenoveren
Badkamer oude stijlRenovatie
VloerconstructieVelux