BOUW & RENOVATIE          BADKAMERS EN TOILETTEN          ZEKERHEDEN          SUBSIDIES          MILIEU          REFERENTIES          LINKS      AANBOUW        DAK        ZOLDER        DAKVENSTERS EN DAKKAPELLEN        DAKTERRAS        ISOLEREN

Plaatsen van een aanbouw aan uw huis of dakopbouw

Bij een aanbouw voor uw huis wordt altijd geprobeerd te kiezen voor alternatieve producten van hoogwaardig kwaliteit; die of minder milieubelastend zijn of herbruikbaar zijn. Dit zorgt voor zowel aantrekkelijke kosten als milieubewust bouwen.

Bij het maken van een aanbouw ofwel uitbouw aan uw huis, moeten er keuzes gemaakt worden voor de te gebruiken materialen voor bijvoorbeeld isolatie, kozijn, betimmering, (bv. voor plaathout of onderhoudsvrij voor boeihout en plafonds en andere betimmeringen rondom) en dakbedekking.

Bij al deze keuzes wordt u begeleid en krijgt u de voor- en nadelen uitgelegd over de verschillende mogelijkheden. Op deze manier krijgt u precies de uitbouw of dakopbouw die u in gedachten had. Wij kunnen tevens een dakterras aanleggen.

Mogelijkheden dakopbouw

Wilt u serieus uw woning groter maken en één of meerdere kamers toevoegen, dan is een dakopbouw een zeer goed alternatief. Zowel voor een woning met een plat dak als een woning met een schuin dak zijn er voldoende mogelijkheden om een dakopbouw of een extra verdieping te maken.

Het maken van een dakopbouw of een extra verdieping toevoegen aan uw huis is meer werk dan het plaatsen van een dakkapel. Het vraagt dus om een professionele aanpak bij zowel het bouwproces als de aanvraag van de vergunning. Maar als het werk op een goede manier is aangepakt en opgeleverd, heeft uw woning veel meer ruimte en neemt de waarde van uw huis aanzienlijk toe.

Garantie uitbouw huis / dakopbouw

Op de verbouwing van uw huis, zowel uitbouw als dakopbouw, is een garantie van toepassing op de volgende onderdelen:

  • 5 jaar garantie op de constructie.
  • 10 jaar garantie op de beglazing.
  • 10 jaar garantie op de dakbedekking.

Tevens hebben wij een uitgebreide CAR-verzekering (Construction All Risks). Deze biedt dekking bij schade die tijdens de verbouwing eventueel ontstaat aan het werk zelf, aan uw andere eigendommen of aan (eigendommen van) derden.

Bouwvergunningen?

Of er een vergunning nodig is voor de aanbouw van uw huis of dakopbouw, hangt af van diverse factoren. Hoe breed deze moet zijn en welke hoogte? Zijn er al andere (bij)gebouwen aan het huis of in de tuin? Zelf kunt u het ook al precies lezen op de speciale website van het ministerie van VROM.

Aannemers- en bouwbedrijf Frank Wouterse BV is aangesloten bij Bouwend Nederland.

Bouwend Nederland

 

Broodjesvloer, UtrechtHeienBouwput, UtrechtAanbouw, UtrechtBetonvloer aanbrengenAanbouw, Utrecht
Hijskraan, UtrechtGraafmachine
Fundering, UtrechtAanbouw, Utrecht
Uitbouw, UtrechtAanbouw. Utrecht
Aanbouw, Utrecht
Schuur, UtrechtKozijn
Glaspui, Utrecht