BOUW & RENOVATIE          BADKAMERS EN TOILETTEN          ZEKERHEDEN          SUBSIDIES          MILIEU          REFERENTIES          LINKS      AANBOUW        DAK        ZOLDER        DAKVENSTERS EN DAKKAPELLEN        DAKTERRAS        ISOLEREN

Bouw & Renovatie

Bij een verbouwing komt heel veel kijken. Heeft u plannen om te gaan verbouwen? Bijvoorbeeld uw huiskamer vergroten met een uitbouw of het plaatsen van een dakkapel. Wij kunnen een ontwerp voor u verzorgen.

Ontwerpen

In de oriëntatiefase kunt u zelf gaan ontwerpen. Teken de ruimte (op schaal) op ruitjespapier of gebruik hiervoor een kopie van de bouwtekening. Varieer met meerdere opstellingen en de elementen die u erin wilt hebben.
Hieronder een website waar u op eenvoudige wijze zelf kunt ontwerpen.
floorplanner

Tijdens het hele bouwproject heeft u slechts met 1 persoon te maken, waar u vanaf de eerste fase terecht kunt. Hierdoor krijgt u precies de aanbouw, dakkapel, erker of renovatie die u in gedachten had.

Indien nodig wordt bij het project een constructiebureau ingeschakeld en alle technische kennis vergaard om onder het bouwbesluit te kunnen werken en op die manier een hoogstaand product te realiseren.

Bij een renovatie worden vakkundig verouderde of aangetaste delen vervangen en dusdanig uitgevoerd dat u in de toekomst geen onnodige kosten en een gegarandeerd product hebt waarop u kunt vertrouwen.

Voor het te realiseren bouwproject wordt een prijsafspraak gemaakt dat middels een contract wordt vastgelegd. Voor alle partijen is er op deze manier altijd zekerheid en duidelijkheid.

Ons bedrijf heeft zich volledig verzekerd met een CAR- en Aansprakelijkheid verzekering.

Enkele voorbeelden van verbouw werkzaamheden: een verdieping op het huis, het plaatsen van een dakkapel, andere indeling in uw woning maken, aanbouw aan het huis.

Aannemers- en bouwbedrijf Frank Wouterse BV is aangesloten bij Bouwend Nederland.

 

                 Bouwend Nederland                                                      De bouw maakt het!

 

Singelstraat, UtrechtHoutenvloer
SchilderwerkBoeren keukenRenovatieBalkon
SpantStudio
MozaikMozaik
AfbouwVerbouwing
VerbouwingVensterbank
Studio
StukadoorKeuken
Dakconstrutie terrasRenoveren
VerbouwingKeuken
BouwplaatsAfbouw
Elektra