BOUW & RENOVATIE          BADKAMERS EN TOILETTEN          ZEKERHEDEN          SUBSIDIES          MILIEU          REFERENTIES          LINKS      AANBOUW        DAK        ZOLDER        DAKVENSTERS EN DAKKAPELLEN        DAKTERRAS        ISOLEREN

Offerte verbouwing

In het traject doorlopen wij de volgende stappen:
We gaan met u om de tafel zitten om uw wensen te bespreken, eventueel met een architect.

Hierna ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons met een volledig overzicht van alle kosten. Ook kunnen wij constructie berekeningen laten maken door de constructeur

Als u de offerteaanvraag heeft geaccepteerd, nemen wij binnen enkele dagen contact met u op om defintieve afspraken met u te maken. Het is onze taak het project binnen de afgesproken kwaliteit, planning en budget te realiseren. Wij nemen dan ook veel tijd voor de bouwbegeleiding van het project.

Tijdens de bouwfase bespreken we samen met u de voortgang van het project. Eventueel bestaat er ook de mogelijkheid om tijdens de bouw nog wijzigingen door te voeren in samen spraak met u als klant.

Bij al onze bouwprojecten hanteren wij een onderhoudstermijn die wordt genoemd in onze algemene voorwaarden. Echter, ook na deze termijn kunt u op ons rekenen, mochten zich onverhoopt problemen voordoen. Ook uw vervolgopdrachten, of opdrachten voor onderhoud en reparatie, waarderen wij zeer.

 

ToiletAannemerBadkamer verbouwingBadkamer renovatieTegelzetterBadkamer
Betonvloer
Vrijstaand badBadkamer oude stijl
DoucheschermTegelzeter
BadInloopdouche