BOUW & RENOVATIE          BADKAMERS EN TOILETTEN          ZEKERHEDEN          SUBSIDIES          MILIEU          REFERENTIES          LINKS      AANBOUW        DAK        ZOLDER        DAKVENSTERS EN DAKKAPELLEN        DAKTERRAS        ISOLEREN

Hét aannemers- en bouwbedrijf in Utrecht

Aannemers- en bouwbedrijf Frank Wouterse uit Utrecht is een jong en ambitieus bedrijf met specialisten in het vak. Als u uw huis of kantoor wilt laten verbouwen, een dakterras wilt laten aanleggen, of een uitbouw aan uw huis wilt realiseren, dan zijn wij uw partner. Maar ook voor het renoveren en het onderhoud van gebouwen zijn wij één van de aangewezen bouwbedrijven.

Uw wensen zijn ons uitgangspunt

Wij zijn een aannemers- en bouwbedrijf dat uw eisen en wensen centraal stelt. Wij denken met u mee en komen op die manier tot een optimaal eindresultaat. Daarbij nemen we duurzame oplossingen ook in beschouwing.

Verenigde bouwbedrijven: Bouwend Nederland

Wij zijn aangesloten bij de bouwbedrijven die vallen onder Bouwend Nederland. Neem contact op met ons kantoor in Utrecht voor een offerte, of naar aanleiding van vragen die u nu nog heeft.

Frank Wouterse: uw aannemer uit Utrecht is aangesloten bij Bouwend Nederland.

Bouwend Nederland                                       

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van de informatie op deze site, of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neemt u dan contact met ons op.

 

Aannemers- en bouwbedrijf Frank WouterseFrank Wouterse
Bouw & Renovatie

Werkplaats
Utrechtseweg 424, De Bilt

Kantoor
Reyer Anslostraat 23
3522 DE Utrecht

T 030 280 43 53
F 030 280 43 59
M 06 1156 2030

info@frankwouterse.nl
www.frankwouterse.nl

 

Singelstraat, UtrechtSpandoek, Frank Wouterse Bouw & RenovatieDakkapelStorten betonvloerBadkamerDakconstructieVerbouwenAfbouw - deuren
BadkamerBadkamer
InloopdoucheStucadoor
ToiletZinken gootZolder verbouwing
Chroom toiletVrijstaand bad
DouchewandRenoveren
Badkamer oude stijlRenovatie
VloerconstructieVelux